Waar ben ik mee bezig?

In de pen

Als tekstschrijver werk ik aan artikelen over diverse onderwerpen.
Mijn artikelen worden geplaatst in een tijdschrift, op internet of in een krant.
Omdat ik het belangrijk vind dat research ook bestaat uit interviews, ben ik altijd op zoek naar informanten die mij verder willen helpen. Mensen die zaken vanuit een bepaalde invalshoek bekijken, die met mij mee willen denken, of mensen die iemand kennen die meer over een onderwerp weet.

Op dit moment werk ik aan de volgende artikelen:

Gemiste rijkdom
Geen contact meer met een ouder na bijvoorbeeld een scheiding of ruzie? Maar wat gebeurt er als hij of zij overlijdt? Krijg je daar een bericht van, en hoe zit met de erfenis? Duizenden kinderen in Nederland hebben geen idee.

Testament-met-zegel

 

 

 

 

 

Agriport en datacenters
In september 2020 is er weer een grote boerderij aangekocht in de Wieringermeer. Niet door de investeerders van Agriport, maar door een van de datacenters, zo luidt het verhaal.
Wat gaat een datacenter doen met een boerderij in de polder?

Voorbeeld Wieringermeerboerderij

Voorbeeld Wieringermeerboerderij

 

 

 

 

 

 

Vermist of verzonnen?
Op zaterdagochtend gaan 2 jonge mannen uit Den Helder op zee vissen. Ze vertrekken met hun vlet richting Noorderhaaks. Ook de hond gaat mee.
Aan het eind van de middag staat de hond voor het huis van een van vissers, waarschijnlijk in de buurt van de Kanaalweg.
De hond is drijfnat en erg vermoeid. Waarschijnlijk is de hond vanuit zee naar de kant gezwommen. Van de mannen is nooit meer iets vernomen. De vlet is spoorloos.
Is het een verhaal dat al jarenlang een raadsel is gebleven? Of wilden de mannen spoorloos verdwijnen omdat zij een probleem hadden?
f55dc14f-3a1e-2abf-babb-becb2410c8a1

 

 

 

 

 

Wil je mij helpen?
Stuur een bericht naar info@contextschrijver.nl of bel mij op 0613732997